YOUTUBER - TOVA HELGESSON

Tova är en sån klockren youtuber som verkligen slog igenom på youtube! :) Hon gör videos som jag anser är humor! Hon är full med energi och har verkligen en härlig personlighet!
 
Hon har ca 386 000 prenumeranter och gick från en vanlig människa till kändis på youtube vääääldigt fort!! Hennes första video gjorde hon för 2 år sen och är redan större än många andra youtubers som har sattsat på youtube säker mer än dubbelt så länge!! :) Hennes fösta video på youtube har ni HÄR!!
Hon har utveckats otroligt mycket på så kort tid. Helt otrolig person och jag tror att hon kan mer än vad HON tror! :) Hon verkar lättlärd också eftersom hon har utveckats s fort.. men jag kanske har fel?
Hon gör väldigt mycket "Tova testar" och typ allt och lite till! Hon gör det hon har lust med och det kan vara exakt vad som helst! Men det finns en nackdel i hennes liv som kan göra det svårt för henne att få upp videos regelbundet och det är hennes depression (stavning!?) men hon kämpar på! Sen tror jag att många förstår henne, de som inte gör de... ah, ni kan ju gå tillbaka att leva under en sten!
En av hennes nyare videos hittar ni HÄR
Tova brukar lägga upp ca 1-2 videos i veckan men som för en vecka sen typ så la hon upp vlogg typ varje dag när hon va i Thailand! :) Så hon kan vara väldigt aktiv och ibland mindre pga depressionen.. Så det är väldigt olika!
Men.. den senaste videon hon la upp berätta hon att hon kommer ha en typ av paus! Hon förklarar också i den videon varför hon inte har gjort någon video på länge just den här gången..
Hennes senaste video med förklaringen hittar ni HÄR.
Hon är väldigt duktig så vill ni ge henne en chans kolla alla hennes gamla videos och ha tålamod tills de nya kommer! :)
 

Kommentera här: