Sport!

Vad är eran favorit sport?
Friidrott? Motorsport? Simning? Ridning? Slalom?

Det finns så otroligt många sporter! Och det är så vanligt att killar och tjejer ska gilla olika osv.. Ah ni förstår!

Tjejer ska tex gilla ridning och killar bilsporten (motorsporter). Vad tycker ni om det!?
Jag stör mig på att folk delar upp allt.. Färger, sporter, kläder och beteenden!

Om vi säger såhär.. Jag är en tjej på 18år och är uppfödd med olika motorsporter och när jag säger tex "roadracing är roligt att kolla på".. Då kan folk bli lite såhär.. Ehm du är tjej har du glömt bort de?
NEJ jag har inte glömt bort de. Och har ni märkt att oftast är det killar som vill skilja på sakerna?
Jag hörde väldigt ofta när jag va mindre "ridning är ingen sport.." Nehe? Är de drf de är en tjej sport för de får inte gilla på med sport eller?

Men tillbaka till de jag skulle skriva om.
Det finns otroligt många sporter och alla gillar olika. Jag gillar nästa. Alla motorsporter men inga andra sporter! Varför? Det vet jag inte!
Sen en sak till.. Jag gillar att se de irl!! Det är inte alls samma grej om man sitter vid tv:n! Är jag bredvid banan och hör alla ljud och kan följa banan som jag vill är det en helt annan sak! Det ör nästan som man är med i själva tävlingen! Det ända som är synd att man inte får se repriser.. Men de går att googla fram ;)

Fotboll, innebandy, handboll och hockey är sånna där sporter som alla bara jagar en boll/puck! BORING!!! Folk kommer säkert hata mig för de där.. Men jag fattar verkligen inte! Jag är en ganska lättroad person men kommer aldrig förstå de sporterna..motorsport är grejen. Ljudet, farten och känslan när de försöker prässa sig förbi de andra i svängar och raksträckor... Obeskrivlig!!! Sen när man vet att de går så fort.. De måste förbereda sig för varje kurva osv! De e ballt :)

Snälla skriv eran åsikt och eran favosport och VARFÖR de är er favoritsport :)
Och om ni kör någon sport isf vilken? Och varför valde du den sporten?