Hur sjukt är inte det här!?

Asså det är så jävla sjukt.. En YouTuber gjorde en video för någon vecka sen.. Och, ja den va så sjuk!! Tänk er det jobbigaste ni någonsin skulle kunna vara med om! Jag slår vad om att det här är jobbigare.. Om vi tar bort alla fysiska saker.. Vi håller oss till sykiska saker.. För de är det det här inlägget ska handla om!

Vet ni vem den här yourubern är? 👇🏼

Det här är Therese Lindgren, en YouTuber med 370 tusen följare. Hon är en väldigt snäll och omtänksam tjej. Hon kämpar med sin ångest och panikångest.. Hon vill hjälpa alla, hon vill hjälpa djuren (hon är vegetarian) och har lagt ner mycket pengar på djur.
Det här är en underbar person..
Hon lägger ner sin själ på youtube för att göra sina följare nöjda och för att hon älskar det! Hon har vloggmånader, alltså lägger upp en video om dagen där hon filmar vad hon gör på dagarna. Hon visar upp hela sitt liv för alla sina 370 tusen följare.

Vad hände henne?
Det som hände är något som inte bara påverkade henne, hennes mamma vart inblandad!
Någon hade ringt hennes mamma och uppget sig att vara polisen och sagt att Therese hade varit med om en bilolycka. Lagom jobbig va? Ingen vill höra något sånt.. Men det blir värre!!
"Polisen" hade också bett hennes mamma komma till sjukhuset och identifiera Thereses kropp. Alltså, med andra ord sa de att hon var död. Någon/några ringde Thereses mamma och sa att hennes dotter var död!

Thereses mammas panik gick upp i taket! I ren panik och tårar så gjorde hennes mamma en väldigt bra sak, hon testade ringa Therese! Det visade sig att Therese var hemma i sin lägenhet, oskadd. Tänk att Therese fick ta emot ett samtal från sin mamma som berättar om samtalet och säger att hon trodde att Therese var död.

Jag tycker det är sjuk att någon människa en kan få idén att ringa till en kändis mamma och.. Ja. Vem kommer ens på något sådant!? Vem har mage att göra något sånt!

Personen som gjorde det här mot de här underbara människorna, jag kan säga med öppna armar, ni som gjorde de här... Ni förtjänar helt enkelt inte att leva.


Therese avbröt sin vloggmånad pga det som hände. Och jag förstår henne till 100%!!!!
Finns ingen andledning att Therese ska visa upp nästan hela sitt privatliv för 370 tusen personer när det här händer.

Kommentera här: