Öland!

Jaha jag hamna på Öland jag!
Så kan det gå..

Vad ska alla göra idag då?
Jag ska kolla på fyrverkerier och ha det mysigt :)
Sov inte speciellt bra inatt men jaja..

Det känns som jag tränger mig på hos de här människorna! Vi bor hon någon vän till Marcus pappa. Och jag känner att jag bara kom hit och bara är här! Hahah så dålig jag är.. Men snart så kommer Marcus och hans pappa tbx från gymmet! Då har jag någon med mig eller runt mig så jag känner mig mindre ensam! Haha.. Mesig jag är!
Men jag ska testa gå ut och se ifall någon vill prata med mig hahaha :S
Läskigt.. 

Öland i morgon!

Imorgon blir det att dra iväg till Öland!
Vi ska fira nyår där :) kanske ni förstod!
Hoppas det kommer bli mysigt! Men ja vi ska vara hon någon jag tror jag inte har träffat så känns lite skumt.. Kommer inte vara lika sprallig som vanlig.. Kommer förmodligen vara ganska lugn :(
Men hoppas mest på att det ska bli fyrverkerier! Då känns det iaf lite bättre :)
Jag vill bara ha de bra under nyår! Och hoppas på de bästa.. Jag ville helst ta en dricka eller två.. Men känns fel när Marcus pappa är där!! Men ja.. Skiter nog i det..

Mysig dag <3

Ca halv 1 va jag och Marcus hos min farmor och farfar! Jag hjälpte de att plocka in ved och så spela vi lite kort och åt! Va jätte mysigt och roligt att träffa de och snacka lite skit! De är så underbara människor! Inget skulle kunna ta deras plats. Jag älskar min farmor och farfar!

Vi va på middag hos Marcus mamma också! Vi åt efterrätt, chokladpudding med grädde och hallon <3
Hon är så sjukt påhittig och duktig på att laga mat! Ser henne nästan som en extra mamma ibland :) fast det vet ingen :P
Hon är så godhjärtad och underbar! Sjukt bra och positiv person!

Sen efter det drog jag och Marcus på bio! Filmen va jätte bra och rolig, "Micke och Veronika" hete filmen :) den va heltklart värd pengarna, den lilla resan och tiden :)
Den handlade om Micke och Veronika (som ni kanske förstod) som tillslut blir ett par! Men de har lite problem.. Barnen (12år) gillar inte varandra överhuvudtaget och Veronikas familj ogillar Micke! Sen kommer de fram att Micke ljugit.. Hur slutar det? Löser de allt? Försöker de lösa allt? Isf hur löser de allt? Ja, svaren finns i filmen!
Se den! :)

Nu är Marcus och jag hemma och bara tar de lugnt :) imorgon kanske de blir lite enduro körning för min pojk, då blir de bilder! Kanske lägger upp nån bild hör på bloggen vem vet ;)

(Farfar röker inte)