NYÅR!

Gott nytt år! :)
Idag ska jag och Marcus på en nyårsfest! Kommer bli jätte mysigt och hoppas det kommer roliga människor! Jag och Marcus kommer få VIP hahah!
Vi kommer få middag och allt också! Toppen :) Drickan och allt är klart och nu är det bara att lägga fram alla kläder och det jag ska ha imorgon och förbereda planering av smink osv! Har inte så stora planer på kläder, smink och hår men jag tänkte lockar och en klänning som syns! Eftersom det ska macha till raketer och ah.. nyår! Förmoidligen något glittrigt helt enkelt! Om jag hinner så kommer jag lägga upp bild på kläderna jag ska ha :)
 
Vad ska ni göra idag? :)

Ansiktsmask på!

Nu såhär på natten drog jag på mig en ansiktsmask och börjar plocka med smink som jag ska ha imorgon! Jag ska ha med mig lite grejer eftersom jag ska fixa till en kompis :) Hon kommer bli så fin!
Funderar på om jag ska ta med kjol ist för klänningar men vi får se hur jag gör! Jag ska iaf ha en glittrig silvrig klänning! Men måste köpa en speciell "BH" eftersom den är helt öppen i ryggen.. Så ja. Men jag löser det i morgon :) Hoppas jag ;)
 
Eftersom jag sattsar på silvrig klänning så måste jag väl ha silrig ögonskugga? Jag sattsar nog på det.. vi får se :) Jag kommer nog sticka ut som vanligt! Hahah! Marcus har jag ingen aning om hur han kommer se ut men han är alltid lika snygg så jag behöver absolut inte tänka på det :) Skönt!
Jag har inte bestämt mig vilka skor jag ska ha än.. kanske tar ett par klackskor som jag har inomhus och ett par för utomhus.. eh. Jag vet inte än! Det blir som det blir :) Jag gissar impulsivitet! Haha vi ska iaf sikta in oss på kl 5! Hoppas vi håller den tiden också ;) You never know!
 
Här får ni iaf en suddig bild på mig hur jag ser ut just nu!
Gjorde den lite mindre för då ser kvaliten iaf lite bättre ut hahah!
 
Men planen för imorgonbitti då!
Prio ett är iaf att kasta mig in i duschen! Sen prio 2 är väl kläder och smink! :) Eller att få med mig allt jag ska ha! Men det packar jag förmodligen ihop nu inatt haha ;)
Men som sagt om jag hinner så kastar jag upp en bild på mig imorgon innan jag åker! Kan tyvärr inte lova något eftersom jag är dålig på att hålla tiden så måste alltid stressa för att hinna i tid! Sen gillar jag att vara typ 10 min före osv.. men ah! Ska iaf försöka :)
 
Men nu ska jag packa ihop grejerna och ta bort masken sen sova! Så jag säger väl natti natt!
 

skum fakta!!!

Tänkte skriva lite konstiga fakta... om blandannat smink och skönhet!
 
1.
Tjursperma är väldigt vanligt att ha i håret på salonger för att de inehåller mycket protiner!
 
2.
Många produkter mot tex acne, ärr och brännskador inehåller snigelslem!!! Euh...
 
3.
Röd färg i produkter kommer från löss.. används oftast i rött läppstift!
 
4.
vanligaste hårfärgen är svart om minst vamligaste är rött!! Alltså naturlig hårfärg!
 
5.
Ett hårstår kan böra 100g!
 
6.
För att få fin glans i tex nagellack och shampo så är in ingridiens fjäll från fiskar!
 
7.
Håret växer fortare i värme! Men det är bara 90% av håret som växer medans 10% "sover".
 
8.
Det finns en firma som gör skönhetsprodukter på moderkakor! Alltså det barnen växer i medans de är i magen!!
 
9.
Om du får en extrem totalshock eller är riktigt riktigt riktigt stressad i en period så kan du få grått hår på bara 13 dagar!
 
10.
Rekordet för världens längsta ögonfrans är 6,99cm!! Alltså bara EN ögonfrans!!