Jobba jobba jobba

Idag här jag bara jobbat hela dagen!
Nu har jag 15 min rast och då passade jag på att sorter kuponger och pant lappar mm så jag har mindre att göra när jag slutar! :) blir enklare så!

Så nu är de sorterade och fixade så fe går fort fort fort i slutet! ;)

Det är exakt 1 år sen farfar dog idag. Det känns verkligen i hjärtat att han är saknad och borta.. Det kändes inte roligt när jag kollade i kalendern och insåg vilken dag de va idag! Usch.. Sånt är aldrig roligt! Men jag får jobba för då tänker jag inte lika mycket på det! Det är ju iaf positiv. Jag saknar min farfar så otroligt mycket!

År 2015 är de jobbigaste och hemskaste  året jag har varit med om! Jag förlorade 3 familjemedlemmar. Varit på 3 begravningar.. Det va inget bra år. Jag kommer aldrig glömma det året! Usch.. Plus att 2015 va jag med om snuskiga gubbar.. Och jag vet inte vad! Men 2016n svik mig inte!

klippa mig

jag har fått en tid hos frisören nästa vecka och.. jag funderar ganska mycket på att klippa håret ganska kort.. för mitt hår är ganska slitet!! Och.. ja.. jag skulle behöva börja om på nytt men hur ska jag göra? Ska jag bara klippa topparna? Och börja sköta mig med att klippa håret varannan månad eller ska jag kapa av håret och börja om på nytt? Jätte jobbigt... för om jag ska kapa av håret kommer det isf bli typ såhär...
Något av de två.. ganska kort!! Och ett helt nytt stylingsätt..
 
Men en frisyr jag skulle vilja ha är typ en frisyr som Pink har haft eller har.. men jag tror inte det finns på kartan att det ska passa mig! Tyvärr..
Och det skulle iaf vara de här!
Skillnaden är väl att sidorna är kortare.. men vette fan.. tror inte jag passar i det! Jag är inte så vågad av mig så kommer nog inte bli en chansning för de här.. :( Men skulle bli kul.. kanske nästa år?
jag vet inte.. behöver tips!!
 
Tog en bild lite nabbt med datorn så mobba inte kvaliten! Datorn kan inte rå för de! :P
Nej men såhär är mitt hår i nyläget.. och om jag skulle kapa de.. ah! fatta shocken! jag skulle känna mig naken! Men de kanske är de jag behöver! Asså inte känna mig naken.. tänke mer på att klippa av mig håret och börja om!
 
vad tycker ni är smartast? Klippa av håret kort kort... eller börja sköta håret och klippa varannan månad och ha i oljor, värmeskydd och hårinpackningar! Hur ska jag göra? Skulle vara roligt att se min familjs min när jag kommer hem i kort hår men.. asså. Haha sen är de ju så det kommer se ut tills det växer ut igen! Det är ju de ända problemet! :P
Snälla hjälp mig!
 

Jobbat klart

Det har varit en lång dag idag!
Marcus och jag våldgästade Ante och rövade bort honom! Haha det slutade iaf med att jag åt på pizza hut och grabbarna va sällskap! :)

Sen va de bara att rulla mot Ante för att lämna av honom när vi insåg att vi har bråttom till Bålsta för att jag ska jobba! Så vi släppte av honom lite tidigare och vände för annars hade vi aldrig hunnit! Men jag han! Det var bara att byta om och direkt checka in och jobba! :)

Nu är jag hemma iaf och kollar lite youtube klipp sen blir de att gå och lägga sig för jag ska jobba imorgon också och då jobbar jag dubbelpass! :)

Blir tyvärr inget Valborg firande för min del.. Eftersom jag ska jobba jobba jobba! :P men vi får se hur jag gör! ;) jobba ska jag iaf!