Nya planer

nate och jag skippar träningen idag pga att han var på ett jobb som skulle dra ut på tiden så då är det bättre om vi tar de imorgon så han slipper stressa osv! :)
jag kanske gör lite hemma träning idag! Får se hur jag gör! :)
 
Men min tanke är att jag kanske kan få lite gjort här hemma innan jag gör något mindre viktigt! xD Men städa är väl alltid bra och plocka diska, tvätta.. och ja! Såna där bra att göra saker! :)
 
Det gick väldigt bra på jobbet idag också! jag var i både kassan och i självskanningen! Och ni som inte vet vad självskanning är så är det där alla går omkring med en egen skanner och skannar alla sina egna varor och sen betalar själv! Man gör allt själv! Och ibland kan kunderna behöva hjälp eller om de har otur så måste personalen (alltså jag i det här fallet) skanna kanske några varot för att se så de har skannat sinna varor! Och i absolut värsta fall (för kunden) å måste de ta alla sina varor till en kassa och göra nästan precis som man gör i en vanlig kassa! Och det är en säkerhetskontroll ifall någon snor eller glömmer skanna något! Och vi som jobbar väljer inte vilka vi ska skanna några varor på eller ta alla varorna på bandet det avgör ödet! hahha nej men det är slumpmässigt vilka som slipper eller de som blir kollade! Sen om man köper cigaretter eller någon man måste ha en viss ålder för att köpa så tillkallar maskinen personal eller om man köper tex nagelack eller något liknande så tillkallas personalen också ifall det skulle vara en tester! Så personalen får kolla på den så den är okej! :) Det är ganska enkelt när man väl kan de!
 
Nu ska jag försöka städa lite på rummet så det händer något! ;)

Love is vecka

Är inte minnen de finaste som finns? Såklart finns det dåliga och bra minnen, men de flesta kan man skratta åt!

Minnen är de bästa jag vet! :)

Godmorgon!

Jag ska dra till jobbet snart! Jag är ganska trött men det brukar jag vara en stund på morgonen sen vaknar jag till och blir pigg! Det kommer bli kul att vara tbx bakom kassan igen! Jag tycker det är ganska mysigt att sitta bakom kassan ändå.. men jag har inte gjort någon matlåda så jag får förmodligen köpa något så jag kan äta!
 
Som ni vet ska jag gymma efter jobbet med Ante! Jag vet inte vad vi ska göra på gymmet.. hoppas på ben av någon andledning vet inte varför men känner mig väldigt stark eftersom benen överaskade mig när jag insåg hur mycket jag kunde ta! :) Men nu ska jag fixa det sista så jag kan dra ner till jobbet någon gång! ;)