Dina drömmar visar mer än vad du tror

Jag såg på Facebook att dina drömmar kan "berätta" för dig hur du mår osv! Om de stämmer vet jag inte! Men om det är sant kommer jag definitivt testa nästa gång jag drömmer eller iaf tänka på vad de är jag drömmer!

Här är de 9 olika "täcken" som du kan få genom vad du drömmer om nätterna!

Tänk om de är sant att en dröm kan "berätta" om du är stressad, har ångest, känner dig säker eller osäker, tappat kontroll eller hur bekväm du är! Det skulle vara hur häftigt som helst om de här är sant och funkar! Hoppas jag drömmer något inatt som jag kan koppla till något av de här bilderna 😇

Krock efter krock efter krock

Igår va de en krock vid bro, idag kom det en bärgare med en BUSS och så va de en till krock på motorvägen mellan bro och Kungsängen..
När ska alla fatta att det är halt, det är dags för vinterdäck, längre avstånd till varandra borde vara bra och att vissa inte kör 140km/h när de är halt ute! Jag förstår inte! Vad är problemet!?

När snön kommer sen smälter på dan och på natten så är de minusgrader då blir de is! Då blir de halt! Sen om de kommer lite snö på isen, ja, då är de fortfarande halt! Börjar ledsna på att folk riskerar sitt liv och orsakar problem på motorvägen osv.. det är inte bra för någon och speciellt inte för den som har krockat eftersom de kunde ha dött!

Så snälla, sänk hastigheten, håll avstånd och ha förståelse om någon kör lite långsammare än hastighetsbegränsningen. Det är inte så farligt att köra 100km/h på en 120 väg. Lovar, ditt liv kommer inte gå under..
Tack för mig! Och ni som orkade läsa klart, ni är bäst! 👌🏼

Olycka vid bro

Idag när vi var påväg hem till mig så var det en olycka vid avfarten från motorvägen till bro! Det va 2 personbilar som hade krockat. Det va poliser, ambulans och köer! Det tog en stund innan vi kom förbi olyckan, hoppas ingen vart skadad!!
Påvägen tbx till Kungsängen så såg vi att de började bocksera bort bilarna och det var fortfarande kö. Men ändå inte så lång kö! Från bro avfarten och halvvägs till Kungsängen avfarten typ!
Det var snorhalt på motorvägen också.. Marcus märkte de när han kom upp i 120km/h. Så vi får vara försiktiga när vi ska åka tbx till Bålsta igen! 😯
Vill inte ens tänka tanken hur halt det kommer vara imorgon bitti..