Hemma

Fan mitt liv går utför, men man kan inte göra saker ogjorda om man redan har gjort de. Önskar man kunde spola tbx tiden och inte göra vissa saker i livet.

Men jag har gjort en bra sak idag!
Jag har bokat tid hos Bålsta doktorn så jag kan få hjälp och kanske göra en ADHD utredning! Väldigt nervös.. Men håller tummarna för en enkel väg ut ur de hela.  Så 13 juni har jag en tid! Om ca 2 veckor! Det är ett stort steg i mitt liv och jag hoppas jag inte slösar tid och att det kommer hjälpa mig! 

Lunch date

Idag ska jag luncha med min älskling!
Jag ska vara i Sumpan kl 11 sen ska jag och min älskling gå till en Kina resturang och äta tsm bara han och jag 😍 hoppas verkligen att det blir lite romantiskt och super mysigt! ❤️ fast det är alltid mysig att ens vara nära Marcus.. Men ja! 😇

Jag är iaf jätte taggad på att luncha med honom för de va ett tag sen vi åt på resturang och hade de trevligt! Så de är på tiden! 

Frisyrer och färger - veckogrej


Hemskt.. Jag vet!!
Ett försök till att bli blond misslyckades totalt!! Jag vart kyckling färgad!! Jag trivdes inte i långt blont hår, tyvärr! Jag är inte den tjejen som passar i blond.. Kycklingfärgat..

Men de är alltid kul att testa något nytt!