Kräftskiva!

Idag ska vi på kräftskiva hos min gudfar! Eftersom jag är sjuk är det en lättnad att det är hos honom. Det blir typ bara jag, Marcus, Mamma och min plastpappa! Så jag kan slänga mig på soffan och vila då och då. Så det blir såkert bra ;)
 
Hatar att vara sjuk! Har varit sjuk sen lördags!!! Åhhh.. orkar inte.. :( Jag vill ut på praktik nu. Jag vill inte bara sitta hemma och typ...dö. Men jag får försöka ta det lugnt och bli frisk! 
Jag brukar inbilla mig att jag känner mig "friskare" efter en varm och go dusch.. men ah. Inbillar sig sånt... Är jag den enda?
 
Igår gjorde jag och mamma en lite spontan köp! Kanske kommer upp bild på det nån dag här :) Får se ;) Hehe! Eller så får ni vara nyfikna!
 

Skit också!

Fick tyvärr inte tillbaka min mobil idag..
 
 
 
Felen

• "glasbiten" som sitter längst upp på baksidan va sprucken så den skulle bytas.
(se bild vilken jag menar)
 
• Kameran va trasig. Kameran ville inte fokusera och den hade svarta fläckar i bilden.
 
• Kopplar inte upp till Wi-fi.
 
• Ingen glaslins till blixten
 
Fixat

• Bytt bateri. Sen är det inget mer som är fixat..
 
 
Min baksida är blå men hela den kommer (tyvärr) bytas till svart standard färg. Kameran kommer fixas/bytas, glasbiten och blixtlinsen blir bytt samtidigt som allt annat. Så hoppas på en hel mobil till helgen iaf! Puh.. suck!
 

Hämta min mobil!

Nu ska vi dra och hämta min mobil som har varit på lagning! Hoppas den är klar nu.. det har varit så mycket strul med den.. 
Mer info om varför den har varit på lagning och allt strul osv.. Håller tummarna för de bästa just nu :)