Dålig Valborg..

Som ni vet skulle jag träffa en kompis idag, det blev inte så.
Farfar är på sjukhuset och är döende.. Han kan varken prata eller andas själv just nu. Jag och Marcus har varit hos honom hela dagen och släkten såklart. Det är en väldigt väldigt väldigt liten chans att han överlever.. Jag tror inte han gör det.. Kanske tills imorgon!

Jag höll i hans hand och tårarna bara rann ner från mina kinder. Han kollade på mig med en sorgsen blick. Blicken sa mycket.. I hans ögon såg jag att han tyckte det va jobbigt att se mig så ledsen. Han försökte röra på handen men det var bara tummen som rörde sig. Jag tror han ville hålls min hand tbx. När alla stod i rummet runt honom så stod jag längst bak i rummet och tårarna rann längst kinderna, Marcus höll om mig. Jag kolla upp på farfar och mötte hans blick. Hans blick såg ut att försöka säga "gråt inte, allt blir bra".

Jag kommer sakna dig farfar. Jag vill inte att du ska lämna mig nu. Det kommer bli så tomt utan dig! Men oavsett hur det blir kommer jag för alltid komma ihåg de fina minnena med dig, ditt glada skratt, dina knasiga ljud när du äter godis och "gotti gott gott" som du brukade säga och så mycket mycket mer!
Jag kommer aldrig glömma när jag envisades om att få sitta i ditt knä men jag fick bara plats längst ut på knäna för din mage var ivägen! Och kommer du ihåg gången vi åt glass i smyg när farmor sa att du inte fick äta sånt! Jag kände mig så busig. Och du sa till mig med ett flin "berätta inte för farmor". Jag berättade aldrig för henne, för jag lovade dig! Så många gånger vi har spelat skipbo, varje gång sa du att du skulle vinna, varje gång du fick bra kort vicka du på ögonbryna och skratta och sa "kolla nu, kolla nu!" sen skratta du när då såg våra miner. Jag ville alltid vinna men när jag spela med dig och farmor spelade det ingen roll.
Jag kommer sakna dig om du lämnar oss inatt farfar. Du är min hjälte farfar!
Jag älskar dig! ❤️


Du finns inne i mitt hjärta, för alltid. 💕

Idag!!

Idag har jag varit hemma med min älskling! Han är sjuk och jag tar hand om honom :) jag hoppas han blir frisk snart för han har varit sjuk hela veckan :( men det verkar inte smitta eftersom jag inte har blivit sjuk! Tur för mig ;)

Ikväll aka jag träffa en kompis som jag inte har träffat på jag vet inte hur länge!!
Men vi ska iaf kolla på majbrasan och ja ha en bra kväll helt enkelt :) kommer bli jätte kul att träffa henne igen! :) va så sjukt länge sen! 
Synd bara att Marcus är sjuk.. Ville att han skulle följa med. Men jaja man måste göra saker utan varandra ibland :)

Gamla bilder på oss från när vi var utomlands med klassen :)

Nu skulle vi varit på crossbanan!

Marcus skulle ha lektion med sina elever! Men han är fortfarande lite krasslig.. Så hans pappa tog det åt honom! Väldigt snällt av hans pappa :) synd bara att Marcus ska jobba i morgon! Han behöver vara hemma och bli frisk, Och jag kommer vara ledig i morgon så då om han stannar hemma så kan jag ta hand om honom utan problem :) han behöver det!

Just nu är det bara jag som är frisk i familjen! Usch.. Hoppas ingen smittar mig! Men det kommer nog gå bra :)
Kämpa kämpa kämpa :)