Middagen inställd

Tyvärr så vart middagen inställd men då fick vi annat gjort! Jag har fått en ny dator igen. Jag fick byta min dator mot en som var lika bra! Fast den här är i märket lenovo ist för HP! Och den har i5 prosessor som tydligen ska vara ganska bra! Jag är iaf jätte nöjd och hoppas verkligen att den här ska funka utan problem.

Den är tyvärr inte blå. Men det skadar inte! Hellre en dator som funkar än en blå dator som inte funkar! Eller hur? :)

Jag har provat gå ut på internet och kollat lite på youtube. Ljudet är bra och den är snabb, men det beror kanske lite på internetet också. Den har stor skärm och jag tycker den verkar bra :)
Nu ska jag bara ladda ner Spotify och crome på datorn sen är den perfekt i mina ögon! Sen såklart kommer det komma upp bilder osv på datorn men det är ju inga problem :)

Mamma har köpt lite grejer från IKEA eftersom det låg precis bredvid, vi var i Barkarby! Så hon huller på att bygga ihop de.
Den här är inte färdig! Det ska vara en lucka också, halva luckan är i glas. Sen fler hyllor såklart än på bilden!
Det här lilla bordet, vi har ett likadant fast stort också!

Sen är det en byrå också! Det är kartongen bakom den smala långa kartongen. I den smala långa ligger luckan i.

Historia 7 - sist men inte minst

En man kliver in på en bar och frågar bartendern:
– Om jag visar dig ett riktigt bra trick, bjuder du mig på en gratis öl då?
Bartendern överväger det för en sekund och accepterar sedan erbjudandet.
Mannen sticker ned ena handen i fickan och plockar ut en liten råtta. Han sticker sedan ner handen i sin andra ficka och plockar ut ett litet piano. Råttan sträcker på sig, knäcker sina knogar och börjar spela en låt på pianot.
Efter att mannen har druckit upp sin öl så frågar han bartendern:
– Om jag visar dig ett ännu bättre trick, ger du mig gratis öl för hela kvällen då?
Bartendern går med på det eftersom han tänker att inget trick kan vara bättre än det han nyss fick uppleva.
Mannen sticker ned ena handen i fickan och plockar ut en liten råtta. Han sticker sedan ner handen i sin andra ficka och plockar ut ett litet piano. Råttan sträcker på sig, knäcker sina knogar och fortsätter spela låten på pianot. Mannen sträcker sedan ner handen i en tredje ficka och drar fram en liten groda som börjar sjunga till råttans toner.
Medan mannen njuter av sin dryck kommer en främling fram och erbjuder honom 100 000 kronor för att få köpa grodan.
– Jag är ledsen men grodan är inte till salu, säger mannen.
Främlingen höjer sitt erbjudande till 500 000 kronor direkt i kontanter.
– Nej, grodan är inte till salu, säger mannen bestämt.
För en tredje gång höjer främlingen sitt bud, nu till 1 miljon kronor rakt i handen i kontanter. Mannen går med på erbjudandet och lämnar över grodan till främlingen i utbyte mot pengarna.
– Är du galen?! Grodan kunde ha varit värd flera miljoner för dig och du lät honom gå för bara en miljon, säger bartendern när främlingen har gått iväg.
– Du behöver inte oroa dig, säger mannen och fortsätter:
– Grodan var verkligen inget speciellt. Du förstår, råttan är en buktalareTänkte att jag kunde slå till med en lite längre historia eftersom det är sista dagen men historier! Nu har jag lagt upp en historia varje dag en hel vecka! Tyckte ni om det? Var det roligt?
Kommentera om ni vill ha en till historia vecka! Om jag får fler följare kanske jag slår till med en rolig historia video! Enda sättet för att veta om det blir så är att följarna ökar ;) right?

Men vad tyckte ni om veckan? Hiss eller diss? :)
Och fram för allt, vad tyckte ni om historierna? :)

Ändrade planer

Idag hade jag tänkt åka förbi morfar innan jag och Marcus ska på middag hos Marcus mamma. Men tror inte det kommer bli så.. Vet inte.
Klockan är ju snart 12 och middagen är kl 4. Jag hinner inte.. För det blir lixom fel håll! Morfar bor i Västerås och middagen är åt andra hållet! Nopp.. Vi kommer inte hinna! Så.. Det blev lite ändrade planer.

Jag hade glömt mina nycklar hos Anna så hon kom förbi med de imorse när jag sova haha.. Duktig jag är..

Jag kommer inte ihåg vad stället heter just nu, där vi ska äta middag. Men tror det tar ca 1h dit! Men det märker vi :)
Jag måste också klippa mig så tänkte boka en tid till nästa vecka kanske.. Får se hur jag gör :) kanske skuter upp de en vecka till!! Haha.. De kommer kapa hela mitt håååår :( men jaja.. Jag får skärpa mig och klippa håret oftare och vårda mitt hår bättre! Haha! Jag är inte så duktig på det här :s

Kanske kan åka och lämna in min dator innan middagen! :) det skulle vara perfekt! Kanske ska göra det på en gång!? Vi får se ;)