Träningen är på topp

Marcus var på brottarfys idag och ojojoj vilken träning! Jag var nämligen där och kollade på! Och jag skulle ALDRIG klara det där.. helt sjukt! De gjorde armhävningar och benböj med sin kompis hängandes på sig!! Eller man fick bära de.. heeeelt sjukt!! Marcus väger 75kg och han som han körde med vägde 82kg! Lite skillnad.. så det blev iaf tunkt för Marcus.
 
Och stackars Marcus fick ont i lårbenet (han har brytit det och har en stång i låret) så han klarade inte av att göra alla uppgifter till 100%! Men kämpa det gjorde han iaf! Han är så duktig iaf! Jag är jätte stolt och det var några som vek sig i uppgifterna som är top top top tränade! Och Marcus som har tagit de ganska lugnt gjorde uppgifterna minst lika bra tills benet sa ifrån! :) Jag är verkligen stolt över honom! 
 
Själv har jag ont i knäna efter dagens ben pass på gymmet.. uh! Skulle ha väntat i 2-3 dagar innan  ett banpass med de här knäna! Men nu är det som det är.. jag kunde ju inte heller göra benpassen så som de egentligen skulle göras! Pga mina skit jobbiga.. bläää.. knän.. Men sånt är livet! :) Bara att kämpa på så kanske det blir bättre med knäna vem vet! Träning kanske kan laga de lite iaf! Hoppas på det :)
 
Men nu ska jag förbereda mig tills jag ska sova!Så ni får ha det gött! :)

Gick bra på gymmet!

Detgick jätte bra på gymmet idag! Vi körde ben som vi sa och mina knäl sa typ stop... fick ganska ont i de så fick vara lite försiktig och köra lugnt! Känns ganska tråkigt att de inte ville mer.. :( Men det är bara att vänta till de blir snälla igen! :) Tror jag hade ont efter i helgen när vi var på crossbanan och var tvugna att springa upp och ner för backar osv.. så får skylla mig själv lite! :P
 
Efter gymmet tog vi en liten promenad till suchi resturangen och köpte sushi! Det var jätte gott! :D Mumms! Med de vi inte tänkte direkt på var att vi skulle behöva gå hem.. ont i benen och mätta! Uh.. det var inte så kul! Men det gör inget! Imorgon får vi se om jag har någon träningsverk! Känns som jag kommer få de.. men man vet aldrig! haha! :) Känns ändå ganska bra att ha träningsverk eftersom då vet man att man har varit duktig! YEAH! :)
 
Nu ska jag ta det lugnt och vila benen lite... det behöver jag!! Mina ben och jag är inte direkt överens.. eller mina knän och jag. Men det är bara att kämpa så kanske mina knän blir bättre och min kropp finare! Håller tummarna! :)

Gymmet

Nu äter jag lite innan jag ska till gymmet med ante! Det är bra att ha något i magen när man ska träna :) eller hur?

Ante är här typ vid 12 så jag har tänkt att jag ska försöka vara vid stationen när han kommer så vi kan gå direkt till gymmet! Idag blir det ben ;)